De indeling

Het huis bestaat uit twee delen met een gezamenlijke keuken en een grote portico aan de voorzijde. In het oude gedeelte kan een gezin verblijven waarbij er twee slaapkamers boven zijn die met elkaar zijn verbonden en samen een badkamer hebben.

 

De masterbedroom is dan beneden in het oude huis met een eigen badkamer waarbij je kunt douchen met uitzicht op de Alpen. In de soggiorno (gezellige kleine woonkamer) staat ook nog een slaapbank.

 

 


Het andere gedeelte is de masterbedroom met eigen badkamer op de eerste verdieping met een mooi balkon. Hier is ook een babykamer voor gezinnen met een baby of klein kindje. Op de tweede verdieping is een zolder met drie bedden en een slaapbank. Ideaal voor een gezin met twee of drie kinderen.

Het is vooral geschikt voor bevriende gezinnen of een grote familie, omdat je allemaal je eigen privacy hebt maar toch samen bent. Gezellig ontbijten of lunchen onder de portico of samen koken in de ruime keuken. Uiteraard deel je ook alle buitenfaciliteiten zoals het zwembad, sportveld en trampolines.