Bereikbaarheid

Sale San Giovanni is goed bereikbaar vanuit Nederland. Exact 1200 kilometer vanuit Utrecht is het in een dag goed te rijden. Vanaf de tolweg A6 is het nog 15 minuten naar het huis vanaf de afslag Ceva.

Dit is de afslag zowel vanuit het zuiden via de kustroute (vanuit richting Genova) als vanuit het noorden (vanuit Torino) vanaf de A6. De snelste weg is via de Gotthardtunnel en dan via Milaan en Turijn. Een hele mooie route, en maar 10 kilometer langer, is de route langs de Mont Bianco via de Gran Bernardo.

 

Sale delle Langhe is ook per trein bereikbaar. Vanuit Turijn kan je in Fossano overstappen op de trein die ook Sale delle Langhe aandoet. Vanuit Ceva kan je met de trein in drie kwartier naar Savona en andere kustplaatsen.

 

 


Ook met het vliegtuig is deze regio goed bereikbaar. Het vliegveld in Nice ligt op 2 uur rijden evenals de vliegvelden in Milaan. Sinds dit jaar vliegt Transavia ook op Turijn, voor aantrekkelijke prijzen is het slechts 1,5 uur van Amsterdam naar Turijn, en dan nog een uurtje met de (gehuurde) auto.